Wie kent de nieuwste sportieve rage uit Mexico niet? We hebben het natuurlijk over padel, een geweldige mix van tennis en squash. Sla de bal niet mis, stap in de arena van LTC De Paasberg en doe gezellig mee met de:

Padelmiddag met de Berkenlaan Buurt op zondagmiddag 14 november 2021

De activiteit is voor jong en oud en is tevens gratis. Er zijn rackets aanwezig en de koffie staat om 14.00 uur klaar. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er is ook de mogelijkheid om van de tennisbaan gebruik te maken. We hebben de banen tot 16.00 uur tot onze beschikking. Je kunt dus gegarandeerd een lekker balletje slaan, maar je bent ook welkom als je niet wil ballen.

Of je nu chiquita, globo of dejada speelt, maakt ons geen bal uit. Deze padeltermen vliegen je nu misschien om de oren, maar het gaat natuurlijk om de gezelligheid. Dus show us some balls en geef je nu op voor deze sportieve middag! Mail naar info@berkenlaanbuurt.nl vóór vrijdag 5 november 2021.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heb je er de ballen van begrepen, trek dan gerust aan de bal, eh bel..

Categorieën: Evenement

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *